Управителен съвет

 • председател на УС на БТК

 • член на УС на БТК

 • член на УС на БТК

 • Никола Вапцаров - заместник председател


  Никола Вапцаров е избран за член на Управителния съвет на Българска туристическа камара по време Отчетно-изборното Общо събрание, проведено на 25.01.2018 г. На редовното заседание на УС на БТК, проведено на 12.06.2018 г.е избран за заместник председател на УС на БТК.

  член на УС на БТК

 • Айдън Хасан


  Айдън Хасан Хюсеин е роден през 1980 г. в гр.Бургас. Средното си образувание завършва в гр.Средец СПТУ по Машиностроене „Алеко Константинов“, възпитаник е на УНИВЕРСИТЕТ "ПРОФ. Д-Р АСЕН ЗЛАТАРОВ" – БУРГАС където се дипломира като професионален бакалавър “Организация и управление на хотел и ресторант”, Магистър по Управление на туризма от същия университет, преминава обучения в областта на туризма в Анталия, Турция, Кипър, Австрия и Германия. Говори Немски, Английски , Турски език. От 2016г. е избран в УС на БРТК (Бургаска Регионална Туристическа Камара)

  В Сферата на туризма започва работа като барман през 1997г.

  2001-2007 работи в международна туристическа верига „Magic Life където, се издига до Управител и управлява няколко ресторанта във ВС Дюни. Понастоящем е Миниджър Рестотанти в ХК Сънсет Ризорт гр.Поморие и е избран за член на Управителния съвет на Българска туристическа камара по време Отчетно-изборното Общо събрание, проведено на 25.01.2018 г.

  член на УС на БТК

 • Деница Колева - заместник председател


  Деница Колева е избрана за член на Управителния съвет на Българска туристическа камара по време Отчетно-изборното Общо събрание, проведено на 25.01.2018 г. На редовното заседание на УС на БТК, проведено на 12.06.2018 г.е избрана за заместник председател на УС на БТК.

  член на УС на БТК